Usein Kysytyt Kysymykset

Näiden kysymysten ja vastausten avulla löydät vastauksen usein kysyttyihin kysymyksiin. Lisätietoa saat henkilökunnaltamme puh. 09 750 088 tai sähköpostitse posti@varavarasto.com.

Ovatko varastonne useammassa kerroksessa?

Tavaroiden tuonti ja vienti on erittäin vaivatonta.
Kaikki varastomme sijaitsevat katutasolla, joten hankalaa hissiliikennettä ei siis ole.

Sivuillanne on yhteistyössä toimiva Kuljetusneppis Oy, joka tarjoaa kuljetus ja muuttoapua. Voiko varastoa vuokratessa tehdä sopimuksen jossa kuljetus ja muuttomiehet, sekä varaston vuokran voisi maksaa kaikki yhdellä laskulla?

Helsingin Varavarasto tekee sopimuksen vain varaston vuokrauksesta. Kuljetusneppis tekee oman, mutta sopivan tarjouksen kuljetuksista sekä apumiehistä.

Pitääkö vakuuttaa erikseen siellä varastohotellissa olevat kalusteet ? Omistan antiikkihuonekaluja joista en halua luopua ja ajattelinkin vuokrata pienvaraston arvotavaroilleni.

No niinhän se on että kun omistaa tavaraa tai arvotavaraa, kannattaa aina huomioida vakuutus omaisuudelleen. Yleisesti oma kotivakuutus kattaa väliaikaisesti toisaalle taltioidun omaisuuden 12kk ajan. Kannattaa tarkistaa kuitenkin omasta vakuutusyhtiöstä ehdot, jotka vaihtelevat yhtiöittään.

Jos kuitenkin on kysymys erikoisista esim. tauluista tai muusta huomattavan arvokkaasta omaisuudesta, ehdottomasti kehoitamme olemaan yhteydessä omaan vakuutusyhtiöön ja tarkentamaan vakuutusehtoja ko.tavaroiden varastoinnista.

Moi Varavaraston väki 🙂
Tänne meidän Vallilassa sijaitsevan taloyhtiön kellarissa sijaitseviin häkkivarastoihin on nyt murtauduttu monesti. Haluankin vartioidun varaston jossa ei villisti ole avaimia ja kunnollinen kulunvalvonta. Kahden neliön varasto riittäisi, pitkällä varaston vuokrasopimuksella. Teettekö hyvän tarjouksen.

Näinpä. On ongelma vanhoissa taloyhtiöissä, kulunvalvonta taloyhtiöiden varastoihin on rempallaan monessa tapauksessa. Pitkällä sopimuksella saat erittäin edullisen tarjouksen ja tavarat säilyy varmasti tallessa. Meidän varastot eivät ole häkkivarastoja, vaan tavarasi ovat myös näkösuojassa ja valvonta toimii meillä ympäri vuorokauden.

Varastoissamme on kulunvalvonta sekä tallentava kameravalvonta, lisäksi AM Security Oy valvoo myös tilojamme.

Onko teiltä mahdollisuus saada halpa varasto tarjous pidemmäksi ajaksi?

Kannattaa ehdottomasti pitkissä vuokrasopimuksissa pyytää tarjous, teemme varmasti sopivan tarjouksen teille.